Robna marka - METEOR

Meteor Grupa je proizvođač robe široke potrošnje koja objedinjuje tvrtke Badel, Badel1862, Labud i Meteor. Poslovanje je podijeljeno u dvije divizije: proizvodnja sredstava za čišćenje i lampiona te octa, vina i jakih alkoholnih pića.Surađujemo s brojnim tvrtkama diljem regije, a naši proizvodi, kao i naša grupacija, nagrađena je brojnim certifikatima izvrsnosti.

Kontinuirano ulažemo u istraživanje i razvoj te stvaramo nove, inovativne proizvode i uspješne brendove.Vođeni znanjem i iskustvom i održivom proizvodnjom kao i sposobnošću brzog reagiranja i fleksibilnosti koju imamo, s našim maloprodajnim partnerima uspješno surađujemo i u razvoju i proizvodnji vlastitih robnih marki.U poslu, vladamo načelima održivosti i društveno odgovornog poslovanja. Mi smo odgovoran poslodavac koji uistinu vjeruje da su ljudi najveća vrijednost svake organizacije i zbog toga neprestano ulažemo u njihov rast i razvoj.

Meteor grupa se sastojala od četiri pravne osobe: Meteora d.o.o. Đakovo, Labuda d.o.o. Zagreb, Badela d.o.o. Sisak i Badela 1862 d.d. Zagreb. Provedene su statusne promjene te je, dana 06. listopada 2018. godine, društvo Badel d.o.o. Sisak pripojeno društvu Labud. d.o.o. Zagreb, a početkom prosinca 2018., provedeno je pripajanje društva Meteor d.o.o. Đakovo društvu Labud d.o.o. Zagreb.

U sklopu ovih statusnih promjena došlo je i do promjene naziva društva Labud d.o.o. Zagreb te je novi naziv: “Meteor Grupa – Labud d.o.o.” sa sjedištem u Zagrebu.

Više informacija na službenoj internet stranici:

METEOR službena stranica