Robna marka - HENKEL

Gradeći na snažnom nasljeđu dugom više od 145 godina, predvodimo put ponovnog osmišljavanja i poboljšanja života svaki dan. Danas i za generacije koje dolaze. Našim inovativnim i održivim robnim markama i tehnologijama, našim timovima diljem svijeta.

  • Henkel adhezivi (ljepila): Henkelovi Adhezivi Tehnologije vode tržišta današnjice, oblikujući sutrašnjicu svojim ljepilima, aparatima za odstranjivanje vlage i funkcionalnim premazima. Inovativno razmišljanje i preduzetnički duh dio su našeg DNK. Za potrošače i majstore, fokusirani smo na globalne brend platforme Ceresit, Moment, Loctite i Pritt.
  • Henkel potrošačke marke je poslovna jedinica koja obuhvaća potrošačke robne marke i proizvode u područjima asortimana proizvoda za pranje rublja i održavanje kućanstva i proizvoda za njegu kose. Radi se o platformi sastavljenoj od više kategorija koja uključuje vrhunske robne marke kao što su Persil, Schwarzkopf, te ukupan asortiman proizvoda Syoss.

Henkel zauzima vodeće pozicije u područjima industrijskog tržišta, kao i proizvoda široke potrošnje: Naš portfelj uključuje dobro poznate proizvode za njegu kose, sapune, deterdžente za pranje rublja, omekšivače kao i ljepila, brtvila i funkcionalne premaze.

Više informacija na službenoj internet stranici:

HENKEL službena stranica