Robna marka - BADEL

Badel 1862 najveći je i najstariji proizvođač vina i alkoholnih pića u Hrvatskoj.

Kvalitetom svojih proizvoda nastavljamo i oplemenjujemo bogatu tradiciju naslijeđenu od renomiranih kompanija Pokorny, Patria, Arko i Badel Vinoprodukt.

Sinonim smo za jaka alkoholna pića u Hrvatskoj i široj regiji, a s pet vinarija u svom sastavu objedinjujemo cjelokupno bogatstvo vinorodnog područja Hrvatske.

Uz vlastitu proizvodnju, ekskluzivni smo zastupnik svjetski poznatih proizvođača jakih alkoholnih pića Tradall, Marie Brizard, Borco i Underberg.

Vizija

Želimo biti vodeća tvrtka u proizvodnji jakih alkoholnih pića i vina na domaćem i regionalnom tržištu.

Misija

U skladu s našim sloganom “Pij malo, pij dobro”, već stoljeće i pol pratimo naše potrošače kroz najvažnije trenutke u njihovim životima i njegujemo kulturu uživanja u alkoholnim pićima i vinima.

Kvaliteta na prvom mjestu

Kontinuiranim ulaganjem u najnovije tehnologije proizvodnje i sustavnom edukacijom zaposlenika postižemo trajnu kvalitetu proizvoda koja je prepoznata brojim priznanjima i nagradama.

Održivi razvoj

Badel 1862 posluje na načelima održivog razvoja. Očuvanje okoliša preduvjet je razvoja društva uopće. U svojem razvoju vodimo računa i o razvoju društvene zajednice i regije u kojoj djelujemo, jer je Badel 1862 prepoznao korporacijsku društvenu odgovornost kao instrument pozitivne promjene u poslovanju, temeljenu na ekonomskim, socijalnim i ekološkim načelima, svrstavajući otvoreni i pošteni odnos prema društvenoj zajednici u najviše prioritete.

Certifikati

Stalnim ulaganjem u najnovije tehnologije proizvodnje, implementacijom sustava upravljanja kvalitetom, zdravljem i sigurnošću, organizacijskim promjenama, sustavnim informiranjem i edukacijom zaposlenika, ostvareni su značajni rezultati u postizanju trajne kvalitete proizvoda i procesa, što potvrđuju certifikati ISO 9001, ISO 14001 i HACCP.

Badel 1862 prepoznat je i kao marka koja ostvaruje više od svoje konkurencije te je nositelj Superbrands statusa.

Više informacija na službenoj internet stranici:

BADEL službena stranica