O nama

ATACO – Trgovina i zastupanje doo Mostar je kompanija koja se u BiH bavi trgovinom i distribucijom proizvoda svjetski renomiranih proizvođača. Osnovana je 1994. godine kao obiteljska kompanija, a kasnije sa mješovitim temeljnim kapitalom – domaćim i inozemnim.
Sustavnom izgradnjom distribucijskog know-how-a te planskim razvojem novih distributivnih kanala ATACO je stekao apsolutno povjerenje uglednih svjetskih proizvođača koji su danas našli mjesto u njegovom distributerskom portfoliu. Ataco je postao vodeća distribucijska tvrtka visokokvalitetnih proizvoda široke potrošnje, koji su u svojim kategorijama najčešće tržišni lideri.
Danas ATACO sa visokom uspješnošću ovladava područjem upravljanja ključnim kupcima, tradicionalnim kanalom,Horeca i Pharma kanalom, kao i kategorijama proizvoda, upravljanja lancem nabave i trade marketinga.

Distribucijski sustav čini 5 Distributivnih centara, gotovo identično infrastrukturalno, organiziranih na području cijele B&H:

DC Široki Brijeg koji pokriva distribucijom tržište Hercegovine
DC Sarajevo pokriva regiju Sarajeva i Zenice
DC Tuzla distribucijski osigurava područje Tuzle i Distrikta Brčko
DC Banja Luka pokriva područje Republike Srpske
DC Bihać je odgovaran za distribuciju u Unsko-Sanskom kantonu

Cilj Ataco-a

Oblikovanje tijeka rada omogućuje cjelokupni pregled dinamičnih veza pomoću kojih dolazimo do rezultata koji su krajnji cilj organizacije.

Vidljiva je  usredotočenost na potrošače, procese i rezultate, prevencijom kroz kontrolu, korištenjem stručnosti zaposlenika, donošenjem odluka na temelju činjenica i povratne informacije postižemo konkurentsku prednost. Na taj način imamo zadovoljne vlasnike koji dobiju povrat za svoja ulaganja, potrošače koji žele visokokvalitetne proizvode i usluge te zaposlenike koji žele zanimljiv posao i  naknade za svoje usluge.

Naš je cilj, s jedne strane graditi i održavati dugoročne odnose sa klijentima i potrošačima nudeći im jedinstvene proizvode i usluge, a s druge strane graditi dinamično i motivirajuće radno okruženje obrazovanih, kreativnih i visokomotiviranih ljudi koji mogu, žele i hoće doprinositi razvitku i prosperitetu tvrtke.

Uz vrhunski tim rukovoditelja stalne i brze promjene u svim područjima ljudskog djelovanja, kao i sve veći zahtjevi klijenata, doveli su do toga da su uspješnost i održivost moguće samo za inovativne i visoko prilagodljive organizacije i timove, koji znaju na najbolji način mobilizirati svoje  potencijale.

Back to top